Suuntaa elämän tuuliin 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja valmennus"Olet paljon enemmän kuin ulospäin näkyy"


Heikollakin hetkellä sinussa on valtavasti voimaa. Meidät on luotu selviämään elämän kolhuista, työkalut saattavat vain puuttua. Yksin ei myöskään tarvitse pärjätä. Kaikki tarvitsevat matkalla tukea ja vahvistusta. Ratkaisukeskeinen ajattelu on tehokas ja vaikuttava metodi viedä itseä eteenpäin vasta-aallokossa.


Terapian ei aina tarvitse olla pitkäkestoista. Lyhytterapiassa käydään keskimäärin 5-20 kertaa. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on asiakaslähtöistä. Se vie sinut näkökulman vaihtamisen kiehtovaan ja virkistävään maailmaan. Sen keskiössä ovat ihmisen omat voimavarat sekä niiden vahvistaminen. Terapiassa löydät työkaluja siihen, miten jatkossa voit tehdä omien arvojesi mukaisia valintoja. Omaa ratkaisukeskeistä ajatteluani ovat vahvistaneet opiskeluiden lisäksi niin elämä kuin 18 vuoden työkokemus yläkoulun opettajana, tukien nuoria sekä perheitä. 


Ihmisenä olen empaattinen, avarakatseinen ja positiivinen. Erityisosaamistani ovat oppiminen, palautuminen ja uni, downshiftaus, itseluottamuksen vahvistaminen, ahdistuksen selättäminen sekä omia unelmia kohti kulkeminen.


Tullaksesi ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan riittää, että sinulla on jokin asia, johon haluat muutosta ja jonka eteen olet valmis työskentelemään. Kanssani voit luovia turvallisin mielin kohti omia valintoja ja omannäköistä elämää. Tule vastaanotolle sellaisena kuin olet.


Voimauttavin terveisin, valmentaja ja lyhytterapeuttikoulutettava Krista Sköld


Varaa rohkeasti aika tai laita viestiä niin kartoitetaan tilannettasi ja sovitaan tarkemmin yhteisestä jatkosta. 

Vastaanotto: Helsinki,Töölö tai etänä. 


Miksi ratkaisukeskeinen lyhytterapia?

 • Lyhytterapiaa varten et tarvitse diagnoosia tai lähetettä. Riittää, että haluat itse muutosta tilanteeseen.

 • Pääset nopeasti terapiaan.

 • Vahvistat ja teet näkyväksi omia voimavarojasi.

 • Saat uutta näkökulmaa uusiin tai vanhoihin tilanteisiin.

 • Löydät työkaluja siihen, että taivut elämän tuulissa oikeaan suuntaan.

 • Teet itsesi näköisiä ratkaisuja, elät itsesi näköistä elämää.

 • Huomaat, että pystyt itse vaikuttamaan asioihisi.

 • Kuljet kohti pysyvää muutosta.

 • Lyhytterapiasta ei saa Kela-korvausta, mutta terapia on kustannustehokasta sen lyhytkestoisuuden vuoksi.

 • Käyt terapiassa keskimäärin 5-20 kertaa.

 • Lyhytterapiasta ei tule merkintää Omakantaan.

Arvot

Kunnioitan ja ihailen luontoa. Sitä, kuinka se on jatkuvassa muutoksessa ja luopuminen on väistämätöntä. Samalla se muistuttaa meitä siitä, että tilalle kasvaa aina uusia mahdollisuuksia, kunhan jaksamme nähdä ne ja tarttua niihin. Meri ja vesi muistuttavat ihmisen mukautumis- ja uusiutumiskyvystä sekä rohkeudesta, villistä ja vapaasta voimasta, elämän virtaavuudesta sekä mahdollisuuksista.


Terveys

Terve mieli terveessä ruumiissa. Mielen ja kehon terveys on minulle tärkeää. Tämä erottamaton pari toimii aina yhdessä. Halutessasi se pystyy uskomattomiin tekoihin. Pystymme omilla valinnoillamme vaikuttamaan paljon hyvinvointiimme ja siihen, miten toimimme kokonaisena ihmisenä.


Vapaus

Vapaus tarkoittaa minulle vapautta tehdä omien arvojeni mukaisia valintoja. Se on myös vapautta ajatella, tuntea kaikkia tunteita, puhua ja luoda. Vapaus tuo myös vastuuta. Toisten kunnioittaminen ja vapauden tukeminen ovat tärkeitä vastuuseen liittyviä arvoja. Vapautta on elää omannäköistä elämää.Itsensä kehittäminen

Perustarve, joka antaa elämälle merkitystä, rohkeutta kohdata uusia tilanteita ja erilaisia ihmisiä. Oppiessaan uutta ihminen saa uusia tapoja ajatella. Samalla hän voimaantuu ja asiat tuntuvat mahdollisilta.


Lempeys

Jos saisin yhden toiveen, toivoisin, että ihmiset olisivat lempeämpiä itselleen, niin he osaisivat olla lempeitä sekä kunnioittavia myös muita kohtaan. Tämä on tärkeä läpi elämän kulkeva teema, jota ei voi muistuttaa itselleen liikaa. Lempeyden synonyymi on inhimillisyys.